Bite x KIC Līderu Spēka klubs | vadītāju akadēmija

KIC ar SIA Bite Latvija ir baudījusi produktīvu partnerību, izstrādājot mūsu līderības programmu. Viņu komandas kompetence un atdeve būtiski ir veicinājusi mūsu vadītāju profesionālo attīstību.

KIC apmācību kompānija ir bijusi mūsu partneris, izstrādājot gadu ilgu līderības programmu aptuveni 100 vadītājiem. Šajā sadarbībā mēs vēlētos uzsvērt četrus galvenos aspektus: dziļu klientu vajadzību analīzi, plašu profesionālu treneru klāstu, visaptverošas programmas izstrādes pieeju un daudzveidīgas apmācību metodes. Ļaujiet man sīkāk izklāstīt šos punktus.

Klientu vajadzību izpratne:
KIC ir demonstrējusi dziļu apņemšanos izprast klienta reālās vajadzības visām apmācību tēmām. Viņi rūpīgi analizē būtiskās problēmas, kuras nepieciešams risināt katrā apmācību modulī, izmantojot datus no iesaistes aptaujām, 360 grādu novērtējumiem un padziļinātām fokusa grupu intervijām. Turklāt KIC nodrošina, ka visas apmācību programmas tēmas ir savstarpēji saistītas un efektīvi risina reālās problēmas, ar kurām saskaras mūsu organizācija.

Plašs profesionālu treneru klāsts:
KIC piedāvā iespaidīgu treneru klāstu, kas spēj aptvert plašu tēmu loku. Mēs esam varējuši izvēlēties trenerus, kas vislabāk atbilst dažādiem vadības līmeņiem, no augstākajiem vadītājiem līdz komandu līderiem. Turklāt sadarbība ar programmu izstrādātājiem ir bijusi izcila, ar viņu gatavību piedāvāt vislabākos iespējamos risinājumus. Pirms un pēc atgriezeniskās saites sesijas un konsultācijas ar KIC paplašināto ekspertu komandu mums sniedz pārliecību, ka mūsu atgriezeniskā saite un labākā prakse tiek iekļauta.

Visaptverošas programmas izstrāde:
Mēs augstu vērtējam KIC holistisko pieeju līderības programmas izstrādē. Visas tēmas ir savstarpēji saistītas un papildinošas, nodrošinot, ka jebkuras būtiskās problēmas, kas identificētas analīzes procesā, tiek risinātas visā apmācību moduļos. Šī pieeja nodrošina visaptverošu attīstības pieredzi mūsu vadītājiem.

Daudzveidīgas apmācību metodes:
KIC izmanto dažādas apmācību metodes, sākot no dizaina domāšanas darbnīcām un praktiskiem semināriem līdz vienaudžu grupu sesijām. Galvenais mērķis ir nodrošināt, ka mūsu vadītāji var pielietot jaunas zināšanas reālās dzīves situācijās. KIC ir veicinājusi reālu projektu un praktisko prasmju apmācību izmantošanu apmācību vidē, padarot vieglāku šo prasmju ieviešanu darbā. Turklāt vadītāju apmācību programmas sākuma konferences organizēšana būtiski palielināja iesaisti.

Mēs ļoti iesakām KIC kā apmācību un attīstības partneri, īpaši dinamiskām kompānijām, kas vēlas gudru izaugsmi saviem vadītājiem.

 

 

Vairāk par atsauksmi šeit